Anvelopă pentru camion nou Bridgestone 385/55R22.5 R168

Online: 8l. 18zile.

Anul de fabricație 2019
Noul
Stare nouă
Locația Țările de Jos, Veghel
Telefon +31 413 3...
Şasiu/Suspensie
  • roțile: pneumatic radial

trailer axle

all-season tyres


BAS Tyres este un distribuitor al diferitelor mărci de cauciuc la prețuri reduse și de înaltă calitate, precum Doublestar, Barum, Bridgestone, Continental, Firestone, Goodyear, Hankook, Michelin și Pirelli. Prin anii de experiență cu diferite mărci, am construit o gamă largă de anvelope cu o calitate dovedită!

Prețul cel mai scăzut garantat

Garanția celui mai scăzut preț pentru întreaga gamă de produse.

Montarea la anvelopele BAS

Anvelopele BAS pot întotdeauna asambla și echilibra anvelopele pentru camioane atunci când schimbați anvelopele vechi cu noi. Puteți să ne contactați întotdeauna fără o întâlnire. Întotdeauna avem un mecanic disponibil care vă poate schimba anvelopele sau roțile. Camionul sau remorca dvs. este, prin urmare, gata să meargă pe drumul din nou în curând.

Angro

Datorită gama noastră largă și canalele de achiziție potrivite, putem furniza toate dimensiunile și mărcile într-o perioadă scurtă de timp. Suntem, prin urmare, furnizorul regulat al multor companii de transport.

Vorbim: germană, franceză, spaniolă, engleză și olandeză

325 EUR
325
EUR
  • 1 571 RON
  • 353 USD

Vânzător
BAS Tyres
BAS Tyres Țările de Jos
Demn de încredere
Mai mult de 2 ani de Truck1
Ora locală a vânzătorului
06:58
Persoane de contact
Lars van Berkel
Deutsch, English, Français, Nederlands
Joost van Benthem
Deutsch, English, Español, Nederlands
325
EUR
  Contact vanzator
Subiect

Mesajul dvs. a fost trimis. Vânzătorul vă va contacta în scurt timp.

  Livrare

Făcând clic pe orice link de pe acest site, confirmați acordul și permisiunea de a procesa datele personale, inclusiv utilizarea cookie-urilor și a altor tehnologii de urmărire. Acesta este menit să vă îmbunătățiți și personalizați experiența pe acest site, pe celelalte site-uri ale noastre și pe agenții de publicitate terță parte care lucrează cu noi. Companiile partenere pot, de asemenea, să stocheze module cookie pe dispozitivul dvs. sau să utilizeze tehnologii similare pentru colectarea și procesarea informațiilor personale. Aflați mai multe despre modul în care procesăm informațiile dvs. personale.